Известие

Collapse
No announcement yet.

сменя обороти на празен ход

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
    Точно така и стана, аз вече проблем нямам.
    Мерак и нерви трябват и всичко става и пари се спестяват МАЙ А ?????????
    146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic

Comment

из4етах половината тема за тоя проблем дето си е ,некакав просто проблем и ,споделям моиито мнение и опит от 1.6 ,16v,ts...стапковия мотор си изка профилактика ,на 10 000км, моита 145 я карам без катализатор , на негово място резунаторно гарне,и без ламдна сонда ,отка4ена просто,колата си варви хар4и си 6,5 по магистралата сас120,,,,,,,,глахе на ниските обороти просто прави.........,по богата горивна смес,като е студена,антифриза 65-70"като се загрее 80 -90 перка по4ва да глахе на ниските ,маи изка студен ваздух,,,,,,,,,,,.......................а и италянките са като манекенките
      Last edited by gogo23; d.m.y г., 01:03.
      alfa romeo 145 1.6 t.s.
      alfa romeo alfeta gtv 2000

Comment

Абе как го чистите т'ва моточе ве?Дайте малко инфо,че се чувствам мойто го напънах и за малко да го строша.Имам предвид самото моторче,а не дросела
        ALFA 166 2.0TS-хубавицата
        Fiat Ritmo 125TC ABARTH-нека силата на ABARTH бъде с теб
        PEUGEOT 206 1,4HDI(служебното) егати пауъра
        Дачия Логан 1.6 power injection-с ГАС

Comment

Твойто не се чисти то е друг модел него чисти за да не си купиш по рано новото
          156 1,8 ТS 99
          Nissan Murano 2005

Comment

всяка маи има на моита и сменях ламбда и дебитомер и се закрепиха ама не много и не за далго

Comment

Здравейте колеги , темата е малко стара но не бих пуснал нова за толкова говорен проблем. (мойта е 146 1.4 тс 99')
              Аз също вече втора година (вече не броя колко време) имам точно този проблем. И след като изчетох всичко което пише по форумите , тръгнах да правя какво ли не.
              Та: (историята е следната и бих бил благодарен някой да ме посъветва какво да направя) Та след като почнах да обикалям много добри сервизи и близо 10 диагностики , смених дебитомер, ламда сонда, , гумените втулки (или нещо такова) , моторче за празен ход , свещи кабели , чистене на дроселовата клапа , и почвам да забравям какво друго...?! да не говоря за други неща по двигателя които сам сменял не заради този проблем ама с 2 думи двигателя стана чисто нов! Не знам какво да правя вече ми се изчерпаха идеите при кого да ходя и какво да сменя , всеки вика "от това е 100%" или "не го слушай оня от еди какво си е" ... Направо сам напът да я засиля в близкия дерек и да са приключва
              '99 TS 1.4 16v

Comment

Първоначално публикувано от sirjordan Покажи съобщение
                Здравейте колеги , темата е малко стара но не бих пуснал нова за толкова говорен проблем. (мойта е 146 1.4 тс 99')
                Аз също вече втора година (вече не броя колко време) имам точно този проблем. И след като изчетох всичко което пише по форумите , тръгнах да правя какво ли не.
                Та: (историята е следната и бих бил благодарен някой да ме посъветва какво да направя) Та след като почнах да обикалям много добри сервизи и близо 10 диагностики , смених дебитомер, ламда сонда, , гумените втулки (или нещо такова) , моторче за празен ход , свещи кабели , чистене на дроселовата клапа , и почвам да забравям какво друго...?! да не говоря за други неща по двигателя които сам сменял не заради този проблем ама с 2 думи двигателя стана чисто нов! Не знам какво да правя вече ми се изчерпаха идеите при кого да ходя и какво да сменя , всеки вика "от това е 100%" или "не го слушай оня от еди какво си е" ... Направо сам напът да я засиля в близкия дерек и да са приключва
                Пробва ли в някой от форумните сервизи ? МПХ сменял ли си, адаптация ?
                Arena Coast Customs

Comment

Дам сменях го , а адаптация какво имаш в предвид?!
                  Последно бях в Лисан серзиз където смених дебитомера и колата се оправи за 3-4 седмици... и после пак
                  '99 TS 1.4 16v

Comment

Първоначално публикувано от sirjordan Покажи съобщение
                    Дам сменях го , а адаптация какво имаш в предвид?!
                    Последно бях в Лисан серзиз където смених дебитомера и колата се оправи за 3-4 седмици... и после пак
                    Иди пак, на мен точно Лисан ми оправи проблема с играещите обороти като ми отремотира монторчето на празен ход. Явно проблемът ти идва от няколко компонента. Също е възможно да си уцелил дефектен дебитомер и .т.н и т.н. имат си гаранция.
                    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                    Mazda 6 2.3 2005
                    sigpic

Comment

колега аз проблемите с оборотите ги оправих след като си почистих дросела няколко пъти

Comment

Working...
                      X